14 maart Commissie vergadering RO Ontwikkelingen in de van der Pekbuurt

Beste bewoners,

Graag willen we jullie attenderen op de commissie vergadering ruimtelijke ordening op 14 maart om 20:00 uur op het Stadsdeel.

Donderdag 6 okt ANGSAW bijeenkomst

Beste buurtbewoner,

Het is alweer een tijd geleden dat we gebruik hebben gemaakt van de nieuwsbrief. We hebben twee weken geleden een nieuwsbrief door de hele wijk verspreid. Toch stuur ik nu ook een email.

Graag willen we jullie nogmaals attenderen op de ANGSAW bijeenkomst op 6 okt over de toekomst van de Van der Pekbuurt.

http://www.angsaw.nl/Angsaw/Actueel.html
(zonder aanmelding ben je ook van harte welkom!)

23 mrt mailinglijst Algemene Ledenvergadering

Hallo leden,

Via deze nieuwsbrief wil ik U attenderen op de Algemene ledenvergadering van de Huurdersvereniging. Woensdag 23 maart om 19:30 uur.

Kom naar de ledenvergadering als je mee wilt praten en denken over de Van der Pekbuurt. Voor de agenda klik link www.vdpekbuurt.nl/Oproep-ledenvergadering-huurdersvereniging-vdpekbuurt.

Met vriendelijke groet,

Huurdersvereniging Van der Pekbuurt

Nieuwsbrief 1 febr 2010

Huurdersvereniging Van der Pekbuurt
nieuwsbrief nr. 1 www.vdpekbuurt.nl februari 2010

Beste bewoner,

Bewonerscomité Van der Pek is bezig om een Huurdersvereniging op te richten. Wij vinden dat de renovatie plannen van Ymere ten goede moeten komen aan de huidige bewoners. In de huidige plannen is dat niet zo. Want als die plannen doorgaan, moet iedereen straks zijn huis uit en kunnen bewoners niet terugkeren in de huidige woning. Wel in een andere gerenoveerde woning in de buurt, maar de huur hiervan is veel hoger, vaak ook als u huurtoeslag ontvangt.

Inhoud syndiceren