14 maart Commissie vergadering RO Ontwikkelingen in de van der Pekbuurt

Beste bewoners,

Graag willen we jullie attenderen op de commissie vergadering ruimtelijke ordening op 14 maart om 20:00 uur op het Stadsdeel.
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat Ymere zeer vergaande sloop en renovatie plannen heeft ontwikkeld voor onze buurt. Erger nog het Dagelijks Bestuur heeft met het bestuur van Ymere al toestemming gegeven voor deze nieuwe aanpak. Buiten de raadsleden en fractieleden om! Ook is de kwalificatie van onze buurt als beschermd stadsgezicht volkomen genegeerd door het DB. Inmiddels hebben zowel politieke partijen als Monumenten organisaties zich uitgesproken tegen de plannen van Ymere. Onze toekomst ligt op dit moment in handen van de Deelraad.

a.s woensdag 14 maart wordt de motie van de SP besproken in de commissie ruimtelijke ordening. Agenda punt 10. Er zijn verschillende insprekers, er komen journalisten en er wordt gefilmd. Maar er zijn ook veel bewoners nodig! Kom je laten zien op de 14de. Kom naar het Stadsdeel. geef dit ook door aan buren die geen email hebben.

Voor meer informatie over het SP agenda punt klik op link
www.vdpekbuurt.nl/SP-ontwikkelingen%20-in%20-de-van-der-pekbuurt

Op 28 maart worden waarschijnlijk 2 ingediende Raadsadressen besproken die gaan over de monumentale status van de buurt. Zodra de agenda van die vergadering bekend is laten wij dat weten.
www.vdpekbuurt.nl/angsaw-reactie-plannen-Ymere-voor-vd-pekbuurt

met vriendelijke groet,

Huurdersvereniging Van der Pekbuurt